Menu

Serie 2 - Sejrede suverænt over Skals

image
28. august 2017 kl. 10:18

Artikel fra Viborg Folkeblad.

Lokalopgøret mellem Skals og Viborg endte med en sikker 4-0-sejr til Viborg, der på alle parametre overmatchede værterne.

 

Der var tydelig kvalitetsforskel på de to mandskaber, Skals og Viborg, da de to hold tørnede sammen i lørdagens lokalopgør.

 

Viborg overmatchede hjemmeholdet, som var presset fuldstændigt i bund i første halvleg og var heldig med, at de kunne gå til pause med en stilling på 0-0, selvom det holdt hårdt i Skals-forsvaret. Viborg kunne således have ført med tre til fire mål ved pausen, da VFF havde flere chancer.

10 minutter inde i anden halvleg lykkedes det endelig hjemmeholdet at bringe sig i front efter utallige målforsøg, og så faldt korthuset ellers for det pressede Skals-mandskab, der efter første halvleg virkede trætte efter at være blevet trukket rundt i manegen. Det blev derefter hurtigt til 2-0 og så 3-0, da Viborg mærkede forløsningen. Værterne var udspillede, mens alt fungerede for gæsterne:

- Vi fik flyttet dem rundt og tilbage på banen, som vi gerne vil have det, mens vi selv var enormt stærke i boldomgangen. Den eneste anke i dag var at, at vi brændte flere store chancer, men vi spillede godt og havde flere unge spillere med i dag, som kæmpede røven ud af bukserne, så det var en solid fodboldkamp fra vores side, sagde Viborg-træner, Svend Aage Kristensen.

I kampens døende minutter fik Viborg gjort det til 4-0 på et mål af Anders Lauritsen. Skals havde til slut i kampen en stor chance, men de formåede ikke at score på den. Det havde også kun været kosmetisk på nederlaget mod overlegne Viborg FF, som har indtaget førstepladsen i gruppen.

 

Skals - Viborg - 0-4 (0-0)

Mål: 0-1 Christoffer Meldgaard (47.), 0-2 Christoffer Meldgaard (51.), 0-3 Michael Skovgaard (80.), 0-4 Anders Lauritsen (83.)

Advarsler: 1 x 10 min (Viborg)

Dagens spiller: Christoffer Meldgaard

Tilskuere: 100