Menu

Serie 2 må vente med at fejr oprykning

image
24. oktober 2017 kl. 20:23

Hjemme på Kirkebækvej blev det nemlig kun til et point mod Galten, da holdene spillede 1-1. Det begyndte ellers lovende for VFF, da Marc Duch bragte holdet foran efter et kvarter. Først kom Christoffer Meldgaard igennem i højre side og sendte bolden videre til Rasmus Hjelm. Han kunne lægge den videre til Marc Duch, og fra kanten af feltet sparkede han bolden forbi målmanden og i nettet.

Begge hold havde chancer til mål, men de udeblev i resten af halvlegen. Generelt leverede VFF en halvsløj indsats, og VFF-målmand Lasse Kjær måtte diske op med flere redninger. I det 77. minut måtte han dog se sig passeret. Et hjørnespark blev sendt mod bagerste stolpe og lagt tilbage til en Galten-spiller, som kunne udligne til kampens slutresultat.

- Det var lidt en sløj kamp fra vores side. Vi fik ikke sat vores spil ordentlig op og spillede langsomt i forhold til, hvad vi kan, sagde VFF's assistenttræner, Dan Lauritzen.

Resultatet betyder, at VFF har fire point ned til FC Silkeborg på andenpladsen. Silkeborgenserne er netop modstanderen i kommende runde. Et point her er altså nok til en VFF-oprykning, men det kræver en bedre indsats, fastslog Dan Lauritzen.

- Vi skal ud og finde vores spil og styre kampen, som vi har været gode til, for vi er bedst, når vi gør det sådan. FC Silkeborg er et meget fysisk spillende hold, som trykker på og spiller i længderetningen, så det skal vi modstå, sagde han.

 

Viborg FF-Galten FS 1-1 (1-0)

Fodbold, serie 2, herrer

Mål: 1-0 Marc Duch (15.), 1-1 (77.)

Udvisninger: VFF: 1x10 minutter, Galten: 1x10 minutter

Tilskuertal: 25

Kampens spiller for VFF: Lasse Kjær