Menu

Danmarksserien tabte 5-1

image Anden puljekampe blevet spillet - Blev til et nederlag
17. august 2017 kl. 10:10

Artikel fra Viborg Folkeblad

En kollektiv offday. Sådan beskrev René Kjærsgaard onsdag aftens kamp mod Viby IF, som endte med et stort nederlag og en følelse af, at Viborg aldrig rigtig var til stede på den overbevoksede bane.

 

På trods af 5-1-sejren til østjyderne var det holdet fra Viborg, der kom suverænt bedst fra start. Efter bare to minutter blev VFF tilkendt et tyndt straffespark, som Christoffer Maul Petersen iskoldt udnyttede.

Selv om Viborg FF på dette i kampen tidlige tidspunkt var foran, var det som om, at de alligevel ikke var inde i kampen, fortalte træneren.

- Viby sad hårdt på det, og de brugte deres fysik imod os, og vi haltede langt efter hele vejen igennem. Måske var græsset langt, men Vibys spillere opførte sig som køer, der lige var kommet på græs. Deres indstilling var sindssygt god, sagde VFF-træneren.

Efter et kvarters bombardement mod både VFF-spillere og -mål, udlignede Viby IF til 1-1. Målet faldt efter en dødbold. Pludselig lå bolden ved den bagerste stolpe, og da ingen VFF'er formåede at få den væk, kunne en Viby-spiller prikke den ind.

Et lille kvarter efter faldt 2-1-målet. Mads Uth Gydesen fumlede med bolden, som blev snuppet af en Viby-angriber, som så kunne putte den i kassen.

Viborgs spillere virkede ifølge træneren fraværende, og derfor talte han også med meget store bogstaver i pausen.

- Der fik de en skideballe. Jeg sagde, at det var skuffende, og at jeg aldrig havde set noget lignende, fortalte René Kjærsgaard.

Pausens peptalk så dog ikke ud til at hjælpe det store. Efter fem minutter af anden halvleg lå bolden igen i Viborgs mål, og så stod der 3-1.

Med 20 minutter tilbage af kampen blev den rystede VFF-trup reduceret til 10 mand, da indskifter Sonni Damgaard Jørgensen fik sit andet gule kort. De to sidste mål scorede værterne på frispark.

- Jeg er meget frustreret, og jeg er rystet over, at vi kan falde så meget sammen og spille så dårligt. Det var imponerende ringe. De kunne ikke ramme hinanden, sagde René Kjærsgaard om kampen.

 

Viby IF-Viborg FF 5-1 (2-1)

Mål: 0-1 Christoffer Maul Petersen (2., str.), 1-1 Viby IF (17.), 2-1 Viby IF (32.), 3-1 Viby IF (50.), 4-1 Viby IF, 5-1 Viby IF

Udvisning: Sonni Damgaard Jørgensen, VFF (70.)

Tilskuere: 100

 

Næste kamp er søndag 20/8 kl. 16:00 ude mod Holstebro Boldklub. 
Kampen spilles på Holstebro Idrætspark