Menu

Danmarksserien tabte 0 - 1 til Hedensted IF

image Desværre åbnede sæsonen med et nederlag
07. august 2017 kl. 22:12

Viborg FF's amatørafdeling har for første gang i lang tid førsteholdet i danmarksserien. Sæsonpremieren hjemme mod Hedensted blev tabt 0-1.

 

Med oprykningen til danmarksserien blev et stort mål for Viborg FF's amatørafdeling nået, og lørdag eftermiddag var det så tid til at prøve kræfter med niveauet for første gang i denne sæson.

Modstanderen på hjemmebane var Hedensted, og gæsterne hældte en spand isvand i hovedet på Viborg FF efter bare to minutters spil. Hjemmeholdet tabte bolden på midtbanen, og sekunder senere lå kuglen i nettet bag VFF's målmand.

- En dårlig start for os, mens det efterfølgende blev nemmere for dem, fordi de kunne spille mere frit. Den næste halve time blev vi lidt presset, hvorefter vi kom bedre med i de sidste 10 minutter af halvlegen. Martin Ebbensgaard havde nogle gode indlæg, men vi kom ikke først på bolden i feltet, sagde VFF's træner René Kjærsgaard.

I anden halvleg kom VFF meget bedre med i kampen. René Kjærsgaard havde ellers frygtet, at spillerne ville få svært ved at stå distancen konditionelt, fordi ferie og andet har gjort, at hele truppen kun har været samlet i en uges tid.

- Jeg er lidt skuffet over, at der ikke er blevet prioriteret anderledes af spillerne, når vi nu er kommet op i danmarksserien. Men jeg kan bruge til noget, at spillerne kløede på, kæmpede for det og fik trætte ben. Vi kom dog ikke frem til de store chancer ud over nogle farlige hjørnespark til sidst i kampen, sagde Rene Kjærsgaard.

René Kjærsgaard fik på kampdagen besked om, at holdets normalt så stærke centrale midtbanespiller, Henrik Hykkelbjerg, ikke kunne være med. Han var nemlig blevet udtaget til Viborg FF's 1. divisionshold, som søndag møder Esbjerg fB.

- Det er fedt, at han er blevet udtaget, og det er et stort skulderklap til ham. Men det gjorde lidt ondt på os, sagde René Kjærsgaard.

Artikel fra Viborg Folkeblad