Menu

Danmarksserien sejrede over Vatanspor

image Holdets anden sejr og første clean sheet
02. oktober 2017 kl. 15:42

Artikel fra Viborg Stift

Viborg FF's danmarksseriehold sluttede en super VFF-weekend af med en 2-0 sejr ude over Vatanspor efter at have leveret en mandfolkeindsats på banen.

2-0 blev det på udebane over Vatanspor, der trods det tyrkisk-klingende navn, holder til i Bøgeskov Idrætsanlæg i Aarhus.

Og sejren på udebane til Viborg FF var fuldt fortjent efter sæsonens måske bedste kamp fra træner René Kjærsgaards hold. Det på trods af, at Viborg FF manglede en del spillere og måtte sende nye folk ind i startopstillingen.

- Vi fik sat folk på banen, der ikke tidligere har fået så meget spilletid. Men det gik rigtig godt, fortalte træner René Kjærsgaard, der så sit hold levere "en mandfolkepræstation".

Viborg FF kom foran kort før pausefløjtet i første halvleg, da Asbjørn Sennels - der i dagens anledning var rykket ind i midterforsvaret - sendte en lang bold frem til Christoffer Melgaard. Han spiller normalt på serie 2-holdet, hvor han er topscorer, men søndag viste han, at han også kan score mål på danmarksserie-niveau, da han sendte bolden sikkert ind.

Vatanspor formåede ikke at komme med et reelt modsvar overfor et disciplineret VFF-mandskab, der for første gang i sæsonen formåede at holde buret rent.

Og da Kasper Andersen lukkede kampen med målet til 0-2 i det 77. minut blev kampen reelt set lukket, selvom begge hold efterfølgende havde chancer til mål.

- Vi viste vilje og parathed - noget vi har savnet i de tidligere kampe. Det betyder samtidig sindssygt meget, at vi kan notere os et rent mål. Vi skal ind i den gænge, at vi skal lukke færrest muligt mål ind, og der var dagens indsats en god indikator for, hvordan vi skal lykkes med det fremover, sagde René Kjærsgaard.

Med sejren er Viborg FF placeret som nummer syv lige over nedrykningsstregen med 10 point efter ni kampe.

 

Vatanspor - Viborg FF 0-2 (0-1)

Fodbold, danmarksserien

Mål: 0-1 Christoffer Melgaard (43.), 0-2 Kasper Andersen (77.)

Tilskuere: 150

Kampens spiller for Viborg FF: Asbjørn Sennels