Menu

Danmarksserien fik point ude mod Holstebro Boldkub

image
21. august 2017 kl. 09:15

Artikel fra Viborg folkeblad

 

Viborg FF's nyoprykkede danmarksseriehold har fået en hård start på tilværelsen i rækken med nederlag i sæsonens to første kampe.

Søndag var der dog lidt tiltrængt succes til holdet, der ude hentede 1-1 mod Holstebro.

Kasper Jørgensen bragte Viborg FF i front efter 20 minutter, men allerede otte minutter senere fik Holstebro udlignet. Og så blev der ellers ikke scoret mere i kampen.

- Vi sad godt på kampen i den første halve times tid. Vi spillede bolden fint rundt, vandt nærkampe og kom i det hele taget med en hel anden energi i forhold til den seneste kamp. Arbejdshandskerne var fundet frem, og det blev også et arbejdspoint, som vi fik hevet hjem, sagde VFF-træner René Kjærsgaard efter kampen.

Han havde stor ros til bagkæden og keeperen, der gjorde det særdeles solidt. VFF var under pres i starten af anden halvleg og kom det igen til sidst, da Jeppe Aagaard fik rødt kort.

Men det spolerede ikke stemningen på vej hjem fra den vestlige naboby.

- Det betyder rigtig meget, at vi fik det point nu. Det blev bevist, at når vi arbejder hårdt, så får vi også point. Så vi skal arbejde på den her måde i alle kampe, og så skal vi bare køre lidt hårdere på og sørge for at holde nullet - så skal vi nok begynde at vinde kampe, sagde træneren.

 

Holstebro-Viborg FF 1-1 (1-1)

Mål: 0-1 Kasper Jørgensen (20.), 1-1 (28.)

Gule kort: Holstebro 1

Rødt kort: Jeppe Aagaard, Viborg FF