Menu

Udskiftning i bestyrelsen til Generalforsamlingen

image
27. februar 2018 kl. 20:10

Der er sket ændringer i medlemmerne af bestyrelsen i Viborg F.F. Amatørafdeling ved Generalforsamlingen.

Disse ændringer betyder at Tanja Petersen, Knud Petersen og Niels Erik Lauersen træder ud af bestyrelsen.
Tanja Petersen har været med siden 2008, Knud Petersen siden 1998 og Niels Erik Lauersen har ligeledes været med i utallige år.
Selvom Niller udtræder har han lovet at fortsætte med det arbejde han udført for bestyrelsen og det er vi meget glade for, da det ikke er nemt af finde én til netop økonomi området.

Vi i bestyrelsens takker for jeres store indsats i og omkring klubben.

 

Nye bestyrelsesmedlemmer er valg. 

Vi byder Velkommen til Jens Lyng Jessen, Preben Lønberg Jensen og Kim Kviesgaard i bestyrelsen.
Velkommen til jer, vi glæder os til at samarbejdet.

Bestyrelsens vil gerne takker Tanja Petersen, Knud Petersen og Niels Erik Lauersen for deres store indsats i og omkring klubben i mange mange år.

I den forbindelse fik Knud Petersen tildelt et bevis på mange års tro tjeneste i Viborg F.F. Amatørafdeling, ved at blive udnævnt som æresmedlem af Foreningen.

Formanden Arne Augustinussen, begrunder hvorfor Knud Petersen er blevet æresmedlem.
"Knud er blevet æresmedlem for hans indsats gennem de mange års arbejde i vores bestyrelse hvor Knud især har været vigtig i Ungdomsarbejdet. Knud har stået for at arrangere vores tidligere indendørs turneringer, Knud har som jeg nævnte sikkert grillet ½ af alle pølser på det nye stadion. Knud er altid parat til at give en hånd med for VFF.
Knud har været indbegrebet af ordentlighed på VFF. Der skal være plads til sjov og ballade, men det drejer sig om fodbolden og især de unge. Især skal vi sørge for alle er med og får en god oplevelse ved at spille i VFF. Derfor har han fået VFF’s æresnål. Den første siden 2004, så det er ikke noget vi strør om os".

Stort tillykke til Knud Petersen med titlen og den flotte nål