Menu

Start skuddet lød kl 9 for dette års fodboldskole

image Klokken 09:00 lød startskuddet så for DBU’s fodboldskole på Kirkebækvej de mange håbefulde og spændte børn og unge kunne glade gå ned på træningsanlægget
06. juli 2020 kl. 10:40

I denne uge deltager flere hundrede børn og unge på mange af landets fodboldskoler. Mere end 70 børn og unge fra årgang 2006 til 2013 fra Viborg og omegn deltager i denne uge på DBU's fodboldskole som for første gang afvikles hos Viborg FF Amatørafdeling.

Klokken 07:00 åbnede dørene sig hos Viborg FF amatørafdeling på Kirkebækvej, skoleleder Jens L. Jessen (VFF A bestyrelse og U9 træner) og trænerleder Lars L. Christensen (VFF A U10 træner) skulle have de sidste ting på plads inden deres trænerstab mødte ind klokken 07:45 til morgen samling.

Klokken 09:00 lød startskuddet så for DBU’s fodboldskole på Kirkebækvej de mange håbefulde og spændte børn og unge kunne glade gå ned på træningsanlægget og påbegynde deres træning, og få en spændende uge med gode oplevelser, og nye kammerater på kryds og tværs af andre klubber.
Det er dog ikke på helt normale vilkår dette års fodboldskoler bliver afviklet. DBU har i samarbejde med DIF(Dansk Idrætsråds Forening) lavet en protokol som skolerne skal følge. Men både skoleleder, trænerleder, trænere og assistenter hos VFF A tager dette med oprejst pande.

L.L.C og J.L.J har det sidste halve år set frem til denne uge. Og har fulgt godt med i regeringens og DBU´s udmeldelser hele vejen igennem i håbet om at de kunne afvikle DBU fodboldskole for første gang hos VFF A. Torsdag den 14 maj kom udmeldingen så fra DBU fodboldskole, at dette års fodboldskoler ikke blev aflyst. Dette vækkede stor glæde hos L.L.C og J.L.J som nu endelig kunne tage fat i arbejdet med fodboldskolen og få det hele klar i klubhuset.

Fodboldskolen vil også være den sidste store aktivitet klubhuset på Kirkebækvej vil danne rammer om, til næste år vil fodboldskolen foregå i uge 32, i nye rammer på Rughavevej i det nye klubhus.

 

Følg med her på siden eller facebook og instagram